Συχνές Ερωτήσεις

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Σκοπός του παιχνιδιού είναι η απόδραση! Βρίσκεστε κλειδωμένοι σε ένα (‘H μήπως όχι σε ένα?) δωμάτιο και έχετε συγκεκριμένο χρόνο για να λύσετε τους γρίφους και να φτάσετε στην έξοδο…

Οι γρίφοι και η πρόκληση να βρείτε κλειδιά ή αντικείμενα για να ανακαλύψετε πως θα ξεφύγετε ενώ ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Η παρατηρητικότητα και η συνεργασία με την ομάδα σας θα σας βοηθήσουν.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ;

Τα δωμάτια απόδρασης  απευθύνονται κυρίως σε ενήλικες και σε κάποια είναι υποχρεωτικό οι συμμετέχοντες να είναι άνω των 18, χωρίς προβλήματα υγείας.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

  1. Οι κρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά επιλέγοντας δωμάτιο από την αρχική σελίδα. Ο αριθμός παικτών, η δυσκολία, η διάρκεια και το κόστος ανά παίκτη, αναγράφονται σε κάθε παίχνίδι ξεχωριστά. Ο αριθμός παικτών δεν μπορεί να ξεπερνάει τον αναγραφόμενο.
  2. Η ομάδα πρέπει να βρίσκεται στο χώρο 10 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
    Σε περίπτωση καθυστέρησης άνω των 15 λεπτών, η κράτηση ακυρώνεται αυτόματα.
  3. Στα δωμάτια ΔΕΝ επιτρέπονται προσωπικά αντικείμενα ή κινητά τηλέφωνα. Για αυτό το λόγο υπάρχουν φοριαμοί και τα πράγματά σας παραμένουν κλειδωμένα και ασφαλή καθ’ολη τη διάρκεια του παιχνιδιού
Διεύθυνση

Επτανήσου 83, Αθήνα 132 31 Πετρούπολη

Τηλέφωνο

2105053231

Email

infothemindhunters@gmail.com