Σχετικά με εμάς

Τα δωμάτια μας απόδρασης είναι σχεδιασμένα για μια μοναδική ζωντανή εμπειρία για εσάς και την παρέα σας.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι η απόδραση!

Βρίσκεστε κλειδωμένοι σε ένα (‘H μήπως όχι σε ένα?) δωμάτιο και έχετε συγκεκριμένο χρόνο για να λύσετε τους γρίφους και να φτάσετε στην έξοδο…

Οι γρίφοι και η πρόκληση να βρείτε κλειδιά ή αντικείμενα για να ανακαλύψετε πως θα ξεφύγετε ενώ ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Η παρατηρητικότητα και η συνεργασία με την ομάδα σας θα σας βοηθήσουν.

Ποιος μπορεί να παίξει;

Τα δωμάτια απόδρασης απευθύνονται κυρίως σε ενήλικες. Άτομα κάτω των 18 ετών μπορούν να συμμετέχουν ΜΟΝΟ με υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα, από το gov.gr

Ομάδες

Τα δωμάτια μας είναι σχεδιασμένα για έντονη συμμετοχή και συνεργασία από την ομάδα προσπαθώντας να αποδράσει. Θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία!

Ειδικά Events

Οι Mindhunters είναι εδώ για να πάνε την διασκέδαση σε ανώτερο επίπεδο. 

Βραβεία

Τι λένε για εμάς

braveone13
braveone13
2023-05-22
Ωραία εμπειρία με καλούς ηθοποιούς και πολλά δωμάτια ωραία διαμορφωμένα!
Irene Balomenou
Irene Balomenou
2023-04-16
Top escape room! The best actors, great riddles, excellent atmosphere and stories, both rooms are a MUST ⭐️
Alexandra Kon
Alexandra Kon
2023-04-09
Παίξαμε και τα δυο δωμάτια περάσαμε τέλεια . Οι ηθοποιοί εξαιρετικοί . Τα δωμάτια ατμοσφαιρικά και η ιστορία εξελίσσεται με πολύ σασπένς .
Eirini Voutsa
Eirini Voutsa
2023-04-04
ΤΟΠ δωμάτια και τα δυο! Άριστα σε όλα, δράση, γρίφοι, ηθοποιοί, ατμόσφαιρα, προτείνω να κλείσετε και τα 2 δωμάτια back2back

Συχνές ερωτήσεις

Εαν δε βρίσκετε την ερώτηση σας επικοινωνήστε μαζί μας

Τι είναι το δωμάτιο απόδρασης;

Το δωμάτιο απόδρασης είναι μια ζωντανή εμπειρία όπου οι συμμετέχοντες είναι κλειδωμένοι σε ένα δωμάτιο και πρέπει να χρησιμοποιήσουν στοιχεία, τη συνολική συμμετοχή και γνώση της ομάδας για να ανακαλύψουν στοιχεία, να λύσουν γρίφους, να βρουν αντικείμενα και να αποδράσουν εντός χρονικού ορίου.
Όχι! Δεν θα παγιδευθείτε σε κάποιο δωμάτιο και μπορείτε να αποχωρήσετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε .
Ο συνολικός χρόνος απόδρασης αναγράφεται στο δωμάτιο που θα επιλέξετε. Μην ανησυχείτε εαν δεν καταφέρετε να αποδράσετε εγκαίρως!
Μπορείτε να παίξετε και τα 2 δωμάτια μας back2back για να απολαύσετε την απόλυτη και ολοκληρωμένη εμπειρία, κάνοντας τις αντίστοιχες κρατήσεις.
Στα δωμάτια ΔΕΝ επιτρέπονται προσωπικά αντικείμενα ή κινητά τηλέφωνα. Για αυτό το λόγο υπάρχουν φοριαμοί και τα πράγματά σας παραμένουν κλειδωμένα και ασφαλή καθ’ολη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Τα δωμάτια απόδρασης απευθύνονται κυρίως σε ενήλικες. Άτομα κάτω των 18 ετών μπορούν να συμμετέχουν ΜΟΝΟ με υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα, από το gov.gr